Ny fordeling for hall og sal-plass Sit Bolig.
31/05/16
Nå er det tre i ledelsen!
06/07/16

#reddkjellerne er mottakeren av Velferdstingets Studentpris 2016

Juryen for Velferdstingets Studentpris, bestående av representanter fra Gjøvik, Ålesund og Trondheims studentfrivillighet og studentkulturelle miljø, har gjennomgått alle innkomne nominasjoner og har avgjort årets mottaker av Velferdstingets Studentpris 2016. Prisen utdeles hvert år til en person eller organisasjon som har utmerket seg særskilt i arbeidet for studentkulturen, studentmiljøet eller studentfrivilligheten i byen.

Det ble sendt inn mange nominasjoner til mange gode tiltak for studentene IMG_0911i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, men det var altså #reddkjellerne som er den heldige mottakeren av prisen. Av 20 nominasjoner, var det 7 som omfattet #reddkjellernes innsats og engasjement rundt Moholtkjellerne.

Juryen har lagt vekt på det engasjementet som #reddkjellerne har skapt og deres iver i å sørge for at høstens nye studenter blir møtt på en god måte. Det var svært gode og sterke kandidater til prisen i år, som gjorde det utfordrende å velge ut en kandidat. Men #reddkjellerne utmerket seg som et samarbeid som jobber for bevaringen av et lavterskel, studentsosialt tilbud.

Prisen og premien ble utdelt på Velferdstingets sommerfest 9. juni.

Juryens begrunnelse:

#reddkjellerne er et samarbeidsprosjekt mellom mange studentorganisasjoner som jobber for å bevare Moholtkjellerne. #reddkjellerne har mottatt 7 av 20 nominasjoner til Velferdstingets studentpris for det arbeidet og engasjementet de har vist denne våren. #reddkjellerne har ikke bare skapt engasjement hos studentene direkte tilknyttet kjellerne, men også studenter tilknyttet andre miljø. #reddkjellerne har blant annet klart å samle over 300 studenter for å marsjere til et politisk møte for å vise sitt engasjement, i eksamensperioden. Videre har de jobbet for å finne alternativer til Moholtkjellerne for kommende fadderperiode. Samarbeidet har jobbet for å ivareta et lavterskeltilbud og en kultur som er unik for studiebyen Trondheim, og for å gi nye studenter som kommer til byen i høst et godt møte med studentkulturen.

 

Det bemerkes at det har kommet inn mange nominasjoner på både organisasjoner og enkeltpersoner som er med på å bidra til unik og god studentaktivitet.

Juryen har bestått av Maiken Vasset Størkersen (leder av Velferdstinget), Miriam Nesbø (nestleder, Studentersamfundet i Trondhjem), Martin Næss (ukesjef), Fredrik Oterhals (leder av Kulturstyret), Tonje Fiskvik (leder av velferdsutvalget i Gjøvik) og Elise Kaldheim (leder av velferdsutvalgt i Ålesund).