Arbeidsutvalget 2018-2019
26/04/18
Sakspapirer Velferdstingsmøte 07/18
07/09/18

Du er sikret Tak Over Hodet

Tenker du å studere i Trondheim men mangler et sted å bo? Vi anbefaler på det varmeste å starte boligjakta så tidlig som mulig, for vi vet av erfaring at det kan bli ganske kaotisk ved studiestart. Men fortvil ikke, dersom du er usikker på om du får tilbud om studieplass i Trondheim, eller av andre grunner ikke kan skaffe deg bolig ennå, så vil vi selvfølgelig gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Vi garanterer tak over hodet til alle nye studenter i Trondheim de første ukene i studieåret. Det er skummelt å flytte til en ny by, og vi gjør det vi kan for å gjøre overgangen så grei som mulig. Vi vet av erfaring at alle studenter faktisk finner seg et sted å bo til slutt, men det kan være greit å komme til byen først så du har en sjanse til å se deg om før du leier noe.

Tak over hodet tilbyr rimelig midlertidig innlosjering på Scandic hotell Lerkendal fra 28. juli til 4. september for å hjelpe deg å komme i gang.

Prisen er 315,- kr per person per natt, og man booker ved å ta kontakt med hotellet på mail: [epost]lerkendal@scandichotels.com[/epost].. Man må fremvise gyldig studentbevis.

Mer informasjon finnes på facebook event siden (link)

 

Velkommen til Trondheim